headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

PETER HORTULANUS NIEUWE COACH HEREN 1

Nieuws afbeelding 7-4-2011

Na het terugtreden van Karol als coach van Heren 1, kunnen wij jullie informeren dat we inmiddels een nieuwe trainer/coach hebben kunnen aantrekken tot het einde van het huidige seizoen. Zijn naam is Peter Hortulanus. Peter is 3 seizoenen trainer/coach geweest van HBS Heren 1, spelend in de Overgangsklasse.

Begin maart heeft Peter bij het bestuur van HBS en de spelersgroep aangegeven volgend seizoen niet meer terug te keren als trainer/coach van Heren 1. Door ontwikkelingen binnen de spelersgroep en uiteenlopende ambities hebben HBS en Peter echter al doen besluiten meteen een stap terug te doen. Hierdoor was Peter per direct beschikbaar voor ons. Dinsdagavond is hij voorgesteld aan de spelersgroep en m.i.v. donderdag a.s. zal hij de trainingen van Heren 1 voor zijn rekening gaan nemen.

Wij wensen Peter ontzettend veel succes. We hebben het volste vertrouwen dat hij in samenwerking met het team, assistent Patrick en manager Bernard Heren 1 voor de eerste klasse kan behouden.