headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
L/G Hockey

Eerste Toernooi G-stars Succes

Nieuws afbeelding 14-2-2011 Vorige week vond bij hockeyvereniging Hudito te Delft het jaarlijkse Gehandicapten Hockey Toernooi plaats. Tijdens de winterstop is al een paar keer in de zaal geoefend en nu was het tijd de krachten te meten met andere G-verenigingen.

G-trainsters Sophie Markus bericht:
Op 6 februari is er een G-Star team naar Hudito geweest, met alle vier de coaches! En wat was het toch gezellig! De G-Stars hebben alle drie de wedstrijden onwijs hun best gedaan, en Alliance deed absoluut niet onder voor de andere clubs! De sfeer op het toernooi was heel gezellig en open, een echt hockeytoernooi sfeertje! Door de prachtige goals van Olijfje en Jackey en door het geweldige spel van de andere G-Stars hebben we 1 wedstrijd gewonnen! De andere wedstrijden is er heel erg hard gewerkt, alleen sommige teams waren net een tikkeltje sterker..  
Na de wedstrijden was er een strafballencompetitie, die gewonnen is door de…. G-Stars! Woehoe! Al met al een super gezellige dag met 1 beker voor in het Alliance clubhuis, in de grote prijzenkast! Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg: zeker voor herhaling vatbaar!

G-stars, coaches, ouders en begeleiding: Alliance is reuze trots op jullie!!
Voor een impressie zie de foto's in onze fotohoek. Login via onze website met je lidnummer en wachtwoord en klik op "Fotohoek" en vervolgens op G-Stars

Namens het bestuur,
Klaas van Veen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws