headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Meisjes A1 en B1 geplaatst voor Districtskampioenschappen zaalhockey

Nieuws afbeelding 1-2-2011 Afgelopen weekend was de laatste ronde van de zaalcompetitie voor de teams in de Topklasse.  MA1 is na een laatste spannende dag en na een mooie overwinning op concurrent Alkmaar A1 tweede geworden in hun poule.
 MB1 kon de laatste dag vrijuit spelen omdat ze een week eerder, na een 19-0 overwinning op Alkmaar B1, al zeker waren van de tweede plek. Door deze prestaties hebben beide teams zich geplaatst voor de Districtskampioenschappen aanstaande zondag in Sporthallen Zuid in Amsterdam. De winnaar van het District plaatst zich dan weer voor de Landskampioenschappen zaalhockey.

Dames en begeleiding: gefeliciteerd met het behalen van dit mooie resultaat en succes aanstaande zondag op de kampioenschappen!
Supporters: Het belooft zondag een super spannende dag te worden met geweldige tegenstanders voor beide teams, dus kom allemaal naar Sporthallen Zuid om onze twee topteams aan te moedigen. Neem toeters mee, maak spandoeken, neem zo veel mogelijk vrienden en familie mee en steun de meiden in hun poging het beste zaalteam van Noord-Holland te worden!!

Zondag 6 februari, Districtskampioenschappen zaalhockey, Sporthallen Zuid (Hal 1B) Amsterdam:

09:00 Rood Wit MB1 – Alliance MB1
10:30 Alliance MB1 – Pinoke MB1
12:00 Hurley MB1 – Alliance MB1

14:00 Hurley MA1 – Alliance MA1
15:30 Alliance MA1 – Amsterdam MA1
17:00 Bloemendaal MA1 – Alliance MA1

Route naar de hal: http://goo.gl/maps/oSZ0