headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Geef je nu op voor de pre-selectietrainingen voor seizoen 2011-2012

Nieuws afbeelding 31-1-2011

Als je nu in een breedteteam zit, super gemotiveerd bent en denkt dat je in een selectieteam thuishoort, dan kun je je vanaf vandaag opgeven voor de pre-selectietrainingen, welke worden gehouden in de week van 14 februari.

Schrijf je in voor 4 februari a.s.! Lees eerst onderstaande punten goed door!

Schrijf je alleen in als je daadwerkelijk denkt dat je in een selectieteam thuis hoort. De pre-selectie is GEEN manier om in een hoger breedteteam terecht te komen.

Je kunt je alleen opgeven als je bent geboren tussen 1-10-1993 en 30-09-1999. De pre-selectie is dus voor HUIDIGE 2e jaars D t/m 1e jaars A.

Spelers uit selectieteams hoeven zich niet op te geven. Selectieteams dit jaar zijn: JA1, JB1, JC1, JC2, JD1, MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, MC3, MD1 en MD2.

Keepers hoeven zich niet in te schrijven. Ben jij keeper en denk je dat je in een selectieteam kan spelen stuur dan een mailtje met je verzoek naar [email protected].

Schrijf je in vóór a.s. vrijdag 4 februari

We nemen alleen inschrijvingen in behandeling die op tijd binnen zijn gekomen en met daarin de volgende volledige gegevens:-

- voornaam

- achternaam

- geboortedatum

- huidig team

Stuur jouw voor a.s. vrijdag inschrijving naar [email protected] o.v.v. pre-selectie seizoen 2011-2012.

De pre-selecties worden gehouden in de week van 14 februari

De definitieve tijden worden bekend gemaakt op de site.

 

De pre-selectie zal bestaan uit een conditietest en onderlinge wedstrijden.

Of je door mag naar de volgende selectieronde hangt NIET alleen af van de pre-selectie, maar er wordt ook gekeken naar de TIPS beoordelingen van jouw coach en trainer.

De uitslag zal direct na afloop van de training op het veld bekend worden gemaakt.

Als je niet bent gekozen en je wilt weten waarom dat is dan kan jij (of je ouders) dat direct na de training op het veld aan een van de trainers vragen. Daarna wordt er over de uitslag niet meer gecorrespondeerd.

Als je wel bent gekozen dan wordt je of uitgenodigd om nog dit seizoen mee te trainen met een selectieteam of je mag later dit seizoen deelnemen aan de selectietrainingen voor de selectieteams.

Kijk alvast ook even naar de data voor de aanvang van seizoen 2011-2012, die vind je hier.

 

Voor het Beleid Teamindelingen Alliance dien je eerst in te loggen, vervolgens ga je naar de Alliance Hockey Academy Button en klik op Beleid, daar vind je het Beleid Teamindeling.

 

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.