headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Trainingsschema Midwinter periode 2011

Nieuws afbeelding 15-12-2010 Tijdens de midwintercompetitie trainen we op Alliance alleen op woensdag, donderdag en vrijdag met een alternatief trainingsschema. Kijk goed wanneer je training hebt, omdat zowel de tijden als de dagen anders kunnen zijn ten opzichte van wat je gewend bent tijdens de reguliere trainingen. Alle jeugdteams, die niet aan zaalhockey doen, krijgen 1 teamtraining. In deze periode worden geen clinics gegeven, alsmede ook geen 2e training voor E en F teams. Voor senioren worden geen trainingen georganiseerd vanuit Alliance. Seniorenteams die toch trainen doen dit op eigen initiatief.

Het trainingsschema kun je hier vinden, maar ook achter de login op jouw persoonlijke pagina. Dit schema gaat in op 3 januari 2011 en loopt tot 30 januari 2011. In de loop van januari communiceren wij een vervolgschema tot de krokusvakantie. Na de krokusvakantie zal het reguliere trainingsschema weer van kracht zijn.

Mocht het zo zijn dat koning winter het trainen verhindert, dan zullen wij dit op woensdag en vrijdag voor 12:00 uur en op donderdag voor 14:00 uur op de website van Alliance vermelden. Wanneer veld 1 onbespeelbaar is door vorst, maar de andere velden wel bespeelbaar zijn, schuiven alle trainingen een veld op.