headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Sponsorborrel 4 november

Nieuws afbeelding 27-10-2010

De sponsorcommissie van MHC Alliance nodigt u graag uit voor een bijzondere Alliance Sponsorborrel op locatie bij Het Frankrijk Huis in Haarlem, specialist in lifestyle vakanties naar Frankrijk. Marketing manager Merijn Vunderink, zal u meenemen in de wereld van topsport. Merijn is speedskier, de minst bekende maar wel meest sensationele skisport, die officieel erkend is en ondersteund wordt door de Nederlandse Ski Vereniging. Hij zal ingaan op het beoefenen van deze bijzondere sport op wereldniveau, in combinatie met zijn werk bij Het Frankrijk Huis. Wat sponsorschap voor hem betekent vertelt Merijn Vunderink op donderdag 4 november speciaal voor Alliance sponsors, potentiële sponsors en relaties.

Wilt u s.v.p. vóór 22 oktober a.s. laten weten of wij op uw komst mogen rekenen? U kunt zich aan- of afmelden via [email protected]. Mocht u mensen weten die geïnteresseerd zijn om sponsor te worden van Alliance, dan verzoeken we u vriendelijk deze uitnodiging aan hen door te sturen.

Graag tot ziens bij Het Frankrijk Huis op donderdag 4 november, om 20:00 uur!
Alliance Sponsorcommissie
 
PS: Het Frankrijk Huis staat op de Rijksstraatweg 95, 2024 DB te Haarlem. Vrij parkeren is toegestaan in de directe omgeving.