headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

DOD 23 oktober & Selectie Nederlands Meisjes B 25 oktober

Nieuws afbeelding 18-10-2010 Aanstaande zaterdag wordt de eerste Districtontmoetingsdag (DOD) van dit seizoen gespeeld. Op de velden van Hurley, Amsterdam en Pinoke gaan de spelers uit het Noord-Hollands de competitie aan met de andere KNHB districten. Van Alliance zullen Bart Kronenberg (JB), Kris Ypes (MB) en Deborah Wolleswinkel (MC) in actie komen. Voor wie onze toppers wil aanmoedigen staat in de agenda het speelschema.

Maandag 25 oktober wordt een spannende dag voor Jolien Evers uit MB1. Tijdens de laatste DOD op 1 mei 2010 is ze uitverkoren om deel te nemen aan de selectiedag voor het Nederlands Meisjes B. De afgelopen maanden heeft ze super hard getraind en gespeeld met Meisjes B en Dames 1 om in topvorm te zijn aanstaande maandag. Ze zal op Kampong in Utrecht tijdens een dubbeltraining van 14:30 tot 16:00 uur en van 17:30 tot 19:00 uur laten zien wat ze in huis heeft.

Bart, Kris, Jolien en Deborah; Super veel succes met de wedstrijden en de trainingen!!!