headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Van de voorzitter - Bijna een nieuw kunstgrasveld!

22-8-2010 Beste Alliancers, welkom  terug!  We gaan er weer een mooi seizoen van maken. 
Zoals jullie zullen zien als je weer op de club bent is dat het nieuwe kunstgrasveld er bijna ligt. Bijna! Er is in de zomer bij de Belgische leverancier DOMO helaas enige vertraging ontstaan bij de productie van de mat. Dat betekent dat het veld er later zal liggen dan we hadden gehoopt. Helemaal duidelijk is het nog niet, maar reken voor het gemak op eind september. Hopelijk valt het nog een beetje mee. De kunstgrascommissie en Bernard Manshande vanuit het bestuur zijn er hard mee bezig. Inmiddels is ook de verlichting vervangen van de twee semi watervelden (inmiddels S2 en S3 geheten). Zien jullie ook het verschil met het vorige licht? 
 
We moeten met elkaar afspreken dat we nog  niet lopen op het nieuwe veld . We mogen absoluut geen schade veroorzaken aan wat er tot nu toe is gepresteerd.  Daar zullen we dus streng in zijn!
 
Het nieuwe veld komt er dus aan, maar we vragen iedereen nog om een beetje geduld!!
We wensen iedereen een goede start van het seizoen toe. Doet allemaal mee aan de Alie en Jans actie!!
 
Erik Jan Verhulst
Voorzitter

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws