headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

!!Start clinic-training breedteteams ABCD gewijzigd!!

Nieuws afbeelding 18-8-2010 Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen in onze toelichting op het trainingsschema dat is verzonden op 9 juli j.l., zal de 2e training voor de breedteteams in de categorieen A, B, C en D dit seizoen in clinic-vorm worden gegeven, die je op basis van inschrijving kunt bijwonen.

Log in met je eigen logincode en wachtwoord op de site. Vervolgens kom je op jouw persoonlijke pagina. Onderaan deze pagina staat onder de kop Evenementen de Clinic voor de 1e periode weergegeven.

De 1e periode begint in de week van 30 augustus (let op: gewijzigd) en eindigt in de week van 18 oktober. Het enige wat je hoeft te doen is je aan of af te melden (1 klik), je geeft dan voor de gehele periode aan of je wel of niet zal komen. Zo eenvoudig is het!

Je kunt je nog tot vrijdag 27 augustus 20:00 uur inschrijven. Periode 2 en 3 zullen ruim voor aanvang worden ingevoerd in het systeem. Dus log regelmatig in op de site om dit in de gaten te houden.

Klik hier voor een uitgebreide toelichting op deze 2e clinictraining.