headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Start trainingen seizoen 2010-2011

Nieuws afbeelding 18-8-2010 De trainingen van de selectieteams zijn alweer in volle gang, de breedte teams en de jongste jeugd starten vanaf maandag 23 augustus weer met trainen. De clinictrainingen voor alle spelers in de breedteteams van de ABCD vangen aan in de week van 30 augustus (let op: gewijzigde datum).

De trainingen van de weekkeepers zullen aanvangen in de week voor de 1e competitiedag. Voor de D-E-F betekent dat in de week van 30 augustus en voor de A-B-C is dat de week van 6 september.


We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het invullen van de trainers op alle trainingen. In verband met de beschikbaarheid van trainers waren wij genoodzaakt een aantal trainingen te verplaatsen naar een andere dag en/of ander tijdstip. Log in op de website en kijk op jouw persoonlijke pagina wanneer je nu training hebt.

Als er bij jouw training nog "vacature" staat, betekent dat niet dat er volgende week geen trainer zal staan, die is er zeker, echter we hebben dan nog geen definitieve trainer gevonden voor jouw training, we trachten dit zo spoedig mogelijk te organiseren.

Wij hebben er weer zin in en hopen jullie ook!