headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

SELECTIETRAININGEN JEUGD

Nieuws afbeelding 29-4-2010 De testen van de Jongste Jeugd zijn achter de rug en wij zijn nu druk bezig met het plannen van de selectietrainingen ten behoeve van de samenstelling van de selectieteams voor seizoen 2010-2011. De schema's zijn nog niet klaar, maar wel willen wij jullie vast informeren in welke weken de trainingen gaan plaatshebben.

Van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 mei
MD1 t/m MD4
JD1 en JD2
JA1

Van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni
MC1 t/m MC3
MB1 en MB2
MA1 en MA2
JC1 en JC2
JB1

Voor de selectietrainingen worden in principe alleen de spelers uitgenodigd die nu spelen in het lijn- of opleidingsteam. Spelers uit lagere teams die ons zijn opgevallen zullen eveneens worden uitgenodigd om aan deze trainingen deel te nemen. Gedurende het hele seizoen hebben coaches en trainers meerdere malen hun input ten aanzien van spelers gegeven middels het TIPS-systeem (spelervolgsysteem). De selectietrainingen zijn het sluitstuk van de selectieprocedure.

Wij zullen de trainingstijden en trainingsgroepen zo spoedig mogelijk bekend maken op de site.