headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

TRAININGSSCHEMA 2E HELFT 2009-2010

23-3-2010

In de bijlage treffen jullie het reguliere trainingsschema aan. Dit trainingsschema is weer van kracht vanaf 1 maart. Eventuele wijzigingen zijn doorgevoerd op de website. Dus na de inlog kun je precies zien wanneer, van wie en op welk veld je training hebt.

Laatste trainingen van het seizoen

De laatste training voor de Dierentuin teams is op vrijdag 23 april 

De laatste training voor de D-E-F is op woensdag 12 mei

De laatste training voor de A-B-C is op vrijdag 28 mei

Afmelden voor een training

Als je niet kan komen trainen dan geef je dit door aan de trainer. Gegevens van de trainers kun je terugvinden na de inlog bij jouw eigen team.

Wanneer wordt er niet getraind?

Voor een overzicht van vakantie- en vrije dagen verwijzen we je naar de mededelingen AHA. Hierin staan alla data waarop er niet getraind zal worden.

(Week)keepers

De keepers gaan ook weer trainen, wij zullen alle keepers rechtstreeks per mail berichten wanneer zij training hebben. De trainingsschema's voor alle keepers staat inmiddels ook op de site onder de betreffende categorieƫn, ofwel het trainingsschema voor A-B-C staat onder Mededelingen ABC, enzovoorts.

We wensen iedereen veel plezier de 2e helft van het seizoen.

Bijlage