headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Jasper Symons vrijwilliger van het jaar 2024!

Nieuws afbeelding 24-6-2024 Tijdens de vrijwilligersborrel heeft het bestuur natuurlijk ook de Vrijwilliger van het jaar 2024 benoemd en dat is: Jasper Symons!

Jasper is de innovator van de nieuwe huisstijl die we sinds dit seizoen implementeren met als 'pi├Ęce de résistance' het nieuwe verenigingslogo. 

Zijn ervaring in merken bouwen en activeren heeft hij voor Alliance ingezet om meer lijn te brengen in onze uitingen. Het logo aanpassen vonden we in eerste instantie een stap te ver maar dit is in een stroomversnelling geraakt door het vervangen van onze kledingsponsor voor de komende 8 jaar. Dit was dan de gelegenheid om door te pakken op een bijdetijds logo. Jasper heeft hier veel tijd in gestoken als creatief, luisteraar, fijnslijper, verbinder en enthousiasteling en de club prijst zich zeer gelukkig met ons nieuwe logo. 

Door zijn aanpak waait er op dit gebied een frisse wind door de vereniging waardoor we op gebied van ons beeldmerk anders naar Alliance zijn gaan kijken. Daarmee helpt hij ons nu met verbinding via de huisstijl en ondertussen ook met de strategie voor 100 jaar Alliance. 

Namens het bestuur,
Daan Beekhuis
Voorzitter MHC Alliance