headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Hockeykampen Sportways op Alliance in juli en augustus - Meld je aan!

Nieuws afbeelding 21-6-2024 Leer nieuwe hockeyskills van een Hoofdklasse topper!

Jip Dicke en Luke Dommershuijzen komen naar de hockeykampen in de zomervakantie

Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!

Heb jij nog geen plannen voor een hockeykamp in de zomervakantie?! Wacht dan niet te lang, want de zomervakantie staat bijna voor de deur! SportWays staat samen met tophockeyers uit de Hoofdklasse klaar om aan jouw technieken te werken én om jou hun skills te leren. Jip Dicke en Luke Dommershuijzen komen deze zomer bij ons langs. Dit wil je dus niet missen!

Wie zijn Jip Dicke en Luke Dommershuijzen?
Jip stond tot afgelopen seizoen elke week in de aanval bij HDM Dames 1. Aankomend seizoen maakt ze de overstap naar SCHC Dames 1. Haar specialisme? Scoren! Jip heeft een echte neus voor de goal, en weet vanuit alle hoeken het doel te vinden. Afgelopen jaar werd deze superspits nog wereldkampioen met Jong-Oranje.

Luke komt elke week in actie voor AH&BC Heren 1 en hij speelde bij Jong-Oranje. Afgelopen zomer maakte hij een schitterend debuut bij het Nederlands elftal. Als deze ijzersterke middenvelder aan de bal komt, dan pak je ‘m niet zomaar af. Met een paar schitterende passeerbewegingen vliegt hij langs je, op weg naar de goal!

De hockeykampen zijn van 22 t/m 24 juli en van 26 t/m 28 augustus. 
Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan!