headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Hockey technische staff vernieuwd - nieuwsbrief

Nieuws afbeelding 21-7-2023
Nieuwe gezichten in onze professionele hockeystaff

We starten in het nieuwe seizoen met veel nieuwe (en bekende) gezichten. Dat is aan de ene kant wennen en aan de andere kant zijn we blij en trots dat het is gelukt om nieuwe professionele en enthousiaste medewerkers aan te trekken. Het bestuur heeft veel tijd gestoken in het selecteren en aannemen. We zijn blij met dit resultaat en dat iedereen op tijd is aanwezig is voor het nieuwe seizoen. We zeggen tot ziens tegen de TM's Julian en Wouter die hun niet-hockey carrière verder gaan invullen.

 • Marco Neuvel is gestart als de nieuwe Technische Directeur (TD). Zijn introductie kan je hier nog lezen. We zeggen dank je wel tegen (de op Alliance groot geworden) Kasper Vrolijk die ons bij afwezigheid van een TD afgelopen jaar heeft ondersteund. Hij gaat verder als Assistent-Coach bij het Heren 1 team van landskampioen Pinoké!
 • Vers van de pers! De aanstelling van Hidde Krijger als nieuwe TM Keepers. Hij neemt deze functie van Wouter over en we zullen hem later in een bericht nader introduceren.
 • Arjan Duijff is onze ervaren en zeer gewaardeerde TM die komend jaar niet alleen voor meisjes sectie én voor de jongens sectie Tophockey gaat werken. We hebben zijn e-mailadres daarom aangepast naar: [email protected].

  Dit voorjaar heeft Arjan de KNHB opleiding TM4 succesvol heeft afgerond, gefeliciteerd! Meer info over deze opleiding staat op de TM4 pagina op de KNHB site. Het is een professionele opleiding waarin de kerntaken van de Technisch Manager centraal staan:
  • Ondersteunen van hockeytechnisch beleid;
  • Bevorderen van competentieontwikkeling technisch kader;
  • Managen van technisch kader en onderhouden van externe contacten;
  • Opzetten en onderhouden doorlopende leerlijn.
 • Onze vaste kracht TM Junioren Milou Schoone maakt de technische staff compleet. Zij is de eerste maanden van het nieuwe seizoen met zwangerschapsverlof. We wensen haar een mooie en voorspoedige tijd toe. Voor wie haar niet kent, in een bericht van vorig jaar stelt ze zich voor.

We zeggen dank je wel tegen twee TM's die we uitzwaaien:
 • Julian de Witte is helaas als TM Jongste Jeugd gestopt. Wij zijn Julian dankbaar voor zijn inzet, begeleiding en opleiding van onze jongste jeugdteams. Als ook zijn coaching van MO14-1, waarmee hij het met dames tot aan het NK MO14 geschopt heeft, een knappe prestatie!
 • Wouter Mijnsbergen verlaat Alliance om meer tijd te besteden aan zijn baan bij Etos en daarnaast meer te gaan reizen. We zijn Wouter dankbaar voor zijn inzet als TM Tophockey Jongens, zijn bijdrage aan Heren 1 afgelopen jaar en als TM Keepers afgelopen jaren. Lees hier een eerder bericht waarin hij zich voorstelt.
Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes?
Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook?
Klik op de icoontjes voor de nieuwsberichten en meer korte updates.


Wil je een indruk krijgen van wat er gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht?
Oude nieuwsberichten kan je nalezen op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.