headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Trainingsschema start seizoen 2023-2024 is bekend

Nieuws afbeelding 8-7-2023
De trainingsdagen en -tijden voor de start van seizoen 2023/2024 zijn beschikbaar.

Zoals elk jaar is het een flinke puzzel om onze vele teams in te plannen in het trainingsschema. Hierbij houden we natuurlijk rekening met ontzettend veel factoren zoals: beleid, seizoensindeling KNHB, beschikbare (water)velden, schooltijden van spelers en van trainers, aantal trainers etc.

Het trainingsschema is zichtbaar in de Alliance app. De tijdslijn in de app gaat max 60 dagen vooruit, als je meer wilt zien dan kan je inloggen op de Mijn Alli omgeving op de website en via menu Ik - Kalender zie je de trainingen van jezelf of je kind(eren).

De huidige indeling is onder voorbehoud. In principe wijzigen de trainingsdagen en -tijden niet meer en willen uiteraard voorkomen dat dit er alsnog iets veranderd. Het voorbehoud is omdat er nog trainers kunnen wisselen in combinatie met de afhankelijk van school- en studieroosters van de trainers die zich aanmelden.

Een hele fijne zomer gewenst!

Met sportieve groet,

Milou Schoone
Organisatorisch Manager

ps. Zit je onder een palmboom op boven op een berg in een andere tijdzone? De Alliance app toont de trainingstijden in lokale tijd......Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.