headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Het is weer tijd om de keeperstassen in te leveren.

Nieuws afbeelding 23-6-2023
Het is weer tijd om de circa 90 keeperstassen in te leveren! Deze zullen we tijdens de vakantie in orde brengen voor het nieuwe seizoen en toewijzen aan de teams.
Keepers, coaches en/of teammanagers hebben hierover bericht gehad. Heb je deze gemist en je hebt een keeperstas thuis met uitrusting, neem dan even contact met op.
Vaste keepers hebben een apart bericht gekregen.

Voor het inleveren, vul het formulier in voor de planning en nadere info. De link staat in de e-mail.

Inlevermomenten:
  • zaterdag 24 juni tussen 13:00 - 15:00
  • zondag 25 juni tussen 13:00 - 15:00
  • vrijdag 30 juni tussen 14:00 - 16:00

Zie verder het formulier met diverse aanvullende informatie over bijvoorbeeld de status van de uitrusting. Als je de locker niet houdt, lever de sleutels in (denk ook reservesleutels).

Reinig de uitrusting en houdt rekening met een droogtijd! In de e-mail die is verstuurd, staan de instructies.

Maak ook de tas zelf schoon en leeg. Laat het label met het teamnr eraan zitten.
Jongste Jeugd keepers leveren ook het oranje keepersshirt in.

GEZOCHT:
Voor een aantal ‘hapklare’ klusjes hebben we hier en daar extra handjes nodig, zoals: locker sleutels opruimen, nieuw elastiek in helmen rijgen, prijzen van strafcornermaskers opvragen, enz. Ken je of ben je iemand die onze materialen commissie wil versterken, al is het maar voor een uurtje of twee? E-mail naar [email protected] of bel: 06-50867040

Dank voor je medewerking! Heb je vragen? Neem contact op door een e-mail naar [email protected].

Sportieve groet van de materialen commissie,

~ Bart Robers, Hestia de Vries, Sander VonkHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.