headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

De teamindelingen seizoen 2023-2024 zijn bekend.

Nieuws afbeelding 21-6-2023
Maandagmiddag 19 juni hebben we in onze systemen de seizoenwissel uitgevoerd en dat betekent dat we al in seizoen 2023-2024 zijn! We zijn trots dat we de nieuwe teams van Alliance nu kunnen presenteren.

  • Alle junioren breedteteams en jongste jeugdteams zijn via e-mail geïnformeerd dat ze de nieuwe teamindeling kunnen zien op de website achter de login en in de app.
  • Vorige week zijn de junioren tophockeyteams geïnformeerd over de nieuwe indelingen.
  • De senioren kunnen hun teams nu ook zien en worden hierover apart geïnformeerd. De hockey7/Sevens teams zijn nog bezig met de 2022-2023 competitie die doorloopt tot in juli en daarom hebben we aan deze teams de aanduiding 22/23 toegevoegd.
  • Voor de Tophockey Senioren zal de selectie zoals gebruikelijk later in de zomer plaatsvinden.

Achtergrondinformatie
Nieuwe teamindelingen zijn altijd spannend en iedereen is natuurlijk zeer benieuwd naar de teams. Lees de e-mail die je hebt ontvangen goed door voor meer achtergrondinformatie en ook wat de belangrijke data van de start van het nieuwe seizoen zijn. Voor de Jongste Jeugd is afgelopen jaar nieuw beleid gemaakt voor de samenstelling en indeling van de teams. Deze is achter de login beschikbaar en een directe link staat in de e-mail.

Gegevens en profielfoto
Het telefoonnummer en e-mailadres(sen) in onze administratie kan je zien in de app bij Profiel. Deze kan je daar ook zelf aanpassen. Ben je verhuisd dan kan je dat doorgeven via [email protected]. Dit is ook een goed moment om een leuke actuele foto in je profiel te zetten. Dat kan je doen op de website achter de login in de 'Mijn Alliance' omgeving. Ga naar profiel, kies voor bewerk en selecteer een nieuwe foto. Nadat je voor Bewaar hebt gekozen, wordt in het profiel de nieuwe foto zichtbaar. op de website en in de app. Je kan twee e-mailadressen vastleggen, bijvoorbeeld van je zelf en van je ouders. Of twee adressen van je ouders. Of werk en privé, etc.

Categorieleiders
In het overzicht van de functies en commissies van Alliance (link) zijn de namen van de categorieleiders voor het nieuwe seizoen bijgewerkt met de bijhorende e-mailadressen.

Wij wensen je alvast een mooie, sportieve en gezellige zomer toe!Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.