headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

JO16-1 naar kwartfinale NK

Nieuws afbeelding 4-6-2023 Ons jongensteam O16-1 heeft zich vandaag geplaatst voor het NK O16!! Na een prachtig seizoen met hele mooie wedstrijden en veel spanning hebben de jongens de plaatsing voor het NK over de streep getrokken. We zijn uiteraard ongelooflijk trots op het team de coaches en de hele begeleidingstaf!

Het team heeft nu de smaak te pakken en gaat er alles aan doen om zover mogelijk te komen. Aankomende zaterdag spelen ze de kwartfinale uit, definitieve locatie volgt zo spoedig mogelijk. Ze kunnen natuurlijk alle support heel erg goed gebruiken dus kom allemaal aanmoedigen met vlaggen, fakkels en spandoeken!! De jongens gaan er voor en hebben jullie aanmoedigingen hard nodig!!
Tot volgende week 👊👊
Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.