headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Piet-Hein Schröder en Rogier Trousset nieuwe coach en assistent-coach Dames 1 MHC Alliance

Nieuws afbeelding 20-4-2023
MHC Alliance heeft vanaf het komende seizoen een nieuwe staf voor Dames 1 vastgelegd: Piet-Hein Schröder en Rogier Trousset. 

Met Piet-Hein hebben we een zeer ervaren coach in huis gehaald die zijn sporen lang en breed heeft verdiend in de hockeywereld. Zo is hij onder meer (assistent) trainer/coach geweest van Jong Oranje, KZ, Bloemendaal, Amsterdam en Kampong. Met Rogier als assistent-coach hebben we iemand van binnen de club kunnen toevoegen. Met een jarenlange staat van dienst als trainer/coach (jeugd en senioren) binnen diverse clubs in onze regio maakt hij de teamleiding compleet. Zijn dochters Dorien en Benthe spelen momenteel in Alliance MO12-3 resp. MO14-5. 

We zijn zeer blij dat we in een vroeg stadium een geheel nieuwe staf voor Dames 1 hebben vastgelegd. Piet-Hein en Rogier zullen de komende periode in goed overleg met de Tophockey betrokkenen werken aan een duidelijke visie, structuur en de samenstelling van de spelersgroep.

Op een later moment zullen wij Charlie Pereira, Ralph Bleeker, Gert Jan de Rooij en Bart Wiezer bedanken voor al hun goede werk voor Dames 1 dit seizoen.

Met sportieve groet,
Bas van der Kaa
Bestuurslid Tophockey