headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

SportWays kamp in de meivakantie met een hoofdklasse speler

Nieuws afbeelding 10-4-2023 Ga met Casper van der Veen het veld op tijdens het SportWays hockeykamp in de meivakantie van 1 t/m 3 mei.

***dit kamp gaat niet door***

Wil jij jouw hockeyskills een boost geven met een internationale tophockeyer? Kom dan naar het hockeykamp van SportWays in de meivakantie! Tijdens het kamp komt niemand minder dan Casper van der Veen langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeyskills te leren.

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen.

Wie is Casper van der Veen?
Casper is begonnen met hockeyen bij MHC Alliance. Tegenwoordig komt hij elke week in actie voor Bloemendaal Heren 1 en speelt hij ook voor Jong-Oranje. Deze handige spits weet op de meest onmogelijke manieren de bal in het goal te krijgen. Tweede paasdag won hij nog de European Hockey League met HC Bloemendaal!

Casper staat één dagdeel van het kamp samen met jou op het veld. Het hockeykamp is in de meivakantie, van 1 tot en met 3 mei 2023. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel (link) aan!
Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.