headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Alliance jeugd ruimt 60 kilo zwerfafval op (voorpagina de Heemsteder)

Nieuws afbeelding 22-3-2023
Afgelopen zaterdag was het weer een mooie opruimdag! Na het succes van eerdere opruimacties hebben dit keer de meiden van MO12-7 en MO12-8 en de jongens van JO12-4 en JO10-2 zwart het zwerfvuil op en buiten het terrein van Alliance opgeruimd. In totaal is door meer dan 45 kinderen ongeveer 60 kilo!! opgehaald. Deze actie viel samen met de landelijke Opschoondag en vond tevens op 9 andere sportclubs in de regio plaats.

Wethouder Grummel opende de actie met een mooi push. We hebben hiermee de voorpagina van de Heemsteder gehaald (huis aan huis, oplage van 14.950 stuks).


Alliance vindt het belangrijk om het onderwerp duurzaamheid meer aandacht te geven en we zullen de opruimactie dan ook 2 keer per jaar in samenwerking met Foundation The Wave, plastic smart sports clubs blijven organiseren.

Met opgeruimde groet,
De DuurzaamheidscommissieHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Volg je Alliance al op Instagram en Facebook? Klik op de icoontje voor de nieuwsberichten en meer korte updates.
----

Wil je een indruk krijgen van wat er allemaal gebeurd is op de club of zoek je een specifiek bericht? Oude nieuwsberichten kan je nalezen want staan allemaal nog op de website. Klik hier (link) voor het archiefoverzicht.