headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Bovelander Pro Indoor dagen - zaalhockeykamp in de kerstvakantie op Alliance

Nieuws afbeelding 24-11-2022
Het gaat op tempo, het is technisch, het is tactisch..... Zaalhockey is een geweldig spelletje met veel uitdaging. Hoe vet is de afwisseling tussen het veld en de zaal. Wij vinden het weer een feestje om in de zaal te mogen spelen en kunnen dan ook niet wachten om de Bovelander Pro Indoor Dagen te organiseren, dit keer ook in de Alliance Arena, de enige echte blaashal van Kennemerland!

Dit wordt een speciaal zaalkamp voor de echte zaalhockey-fanaten en staat twee dagen lang volledig in het teken van lekker veel zaalhockeyen. We organiseren de Pro Indoor Dagen samen met Hoofdklasse toppers zodat jij de echte kneepjes van het vak leert. Door de vele persoonlijke aandacht zorgen we dat we jouw zaalhockeyskills gaan verbeteren en bovenal dat het twee super gave dagen gaan worden.

Voor wie?
Alle fanatieke hockeyers van 10 t/m 14 jaar.
Wanneer?
29 & 30 december. Beide dagen van 10:00 – 16:00.
Waar?
Blaashal Alliance Arena, op MHC Alliance

Let op! In de zaal is beperkt plek en is er ruimte voor maximaal 80 deelnemers. Geef je dus snel op, want VOL = VOL!


Met vriendelijke groet,
Namens Bovelander & BovelanderHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.