headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Update: Incl. uitleg - Alli zaalhockey ruilbeurs op zaterdag 19 november

Nieuws afbeelding 16-11-2022
Zaterdag 19 november organiseert Alliance de eerste Alli zaalhockey ruilbeurs.

Heb je nog zaalschoenen, -sticks of -handschoentjes liggen die te klein zijn maar nog prima een ronde mee kunnen? Lever deze dan vrijdagavond 18 november in op de club. Want jouw oude spullen zijn geld waard!

Uitvoering en voorwaarden
  • Spullen moeten voorzien zijn van naam, bedrag en 06-nummer of een QR code. Je kan een QR code maken in je tikkie app bij betaalverzoek en deze printen. Zonder QR code dan wordt je door de koper gebeld/geappt voor een tikkie. Zorg dat de gegevens goed aan het product zijn bevestigd. Inleveren zonder gegevens mag ook, dan gaat de opbrengst naar een goed doel.
  • De spullen kunnen op vrijdag de 18e worden ingeleverd tussen 16.00 en 18.30 uur
  • De ruilbeurs vindt plaats op zaterdag de 19e van 10.00 tot 12.00
  • De koper rekent rechtstreeks af met de verkoper. Dat kan via een Tikkie of het scannen & betalen van de QR code.
  • Op de beurs zal een co√∂rdinator aanwezig zijn. Deze geeft de spullen mee als de koper laat zien dat ervoor is betaald. 
  • Alliance draagt geen verantwoordelijkheid rondom de betaling of het kwijtraken van spullen. 
  • Niet verkochte spullen kunnen in de week na de beurs weer worden opgehaald. Als dat niet gebeurt, zal het gedoneerd worden aan een goed doel.

Heb je vragen? Neem contact op met Claire, 0650601866.

Met sportieve groet,
Het bestuur


Heb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.