headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

ALLIANCE DAMES 1 PAKT DE WINST TEGEN BREDA !

Nieuws afbeelding 29-5-2022
Na de verdiende overwinning afgelopen donderdag op Alliance, stond zaterdag de 2e wedstrijd op de agenda uit de ‘Best of Three’-reeks. Onze coaches Kasper en Bengt hadden het team goed op scherp gezet. Onze dames namen vanaf de start het initiatief en lieten niet meer los. Met grote overgave knokten de meiden voor iedere bal en iedere meter. Pas in de 30e minuut wist Breda onze cirkel te bereiken waar hun spits helaas de 1-0 erin legde. Dat was wel schrikken en tegen de verhouding in. 

De teambespreking in de rust gaf onze dames het vertrouwen dat één ritje naar Breda meer dan genoeg was ! Met twee schitterende cirkelgoals (in ondertal) van Iris en een perfecte sleep van Veerle werd orde op zaken gezet 1-3. Breda had door dat er niet meer in zat en bood nog maar weinig weerstand. De stand op het scorebord bleef onveranderd tot het fluitsignaal en de vreugde was groot. En terecht!

Het Bredase publiek beloonde onze meiden met applaus bij deze verdiende overwinning. De ouders en supporters van D1 waren ‘over the moon’ van deze mooie pot hockey. Ook onze Oekraïense internationals zongen volop "Alliance….Alliance’. Dank aan de trouwe schare fans en ouders en HC Breda voor de lekkere worstenbroodjes!

Donderdag wacht ons de Play-off thuis tegen HBS. Onze Dames 1 kijkt er met veel vertrouwen naar uit, dat zij een mooie pot gaan spelen op de Sportparklaan. HBS is gewaarschuwd want "wij maken doelpunten!”