headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Toernooien

Inschrijving Kaatje Bitterberg toernooi geopend!

Nieuws afbeelding 10-5-2022

Doe mee met het familie- en vriendentoernooi 'Kaatje Bitterberg' op zondag 5 juni

 

De inschrijvingen zijn gestart voor het super gezellige familie- en vriendentoernooi 'Kaatje Bitterberg' Op eerste Pinksterdag, zondag 5 juni a.s., De unieke mogelijkheid om met je familie en vrienden te hockeyen en daarom te leuk om te missen! Stel zelf je team samen van maximaal 15 volwassenen én kinderen. En hockey ervaring is niet noodzakelijk!

Thema
Dit jaar is het thema ‘CARNAVAL’, je kunt alvast gaan nadenken over je verrassende outfit!

Hoe gaat het in z’n werk?
Voor dit toernooi kun je zelf een team samenstellen bestaande uit familieleden en vrienden. Er is plaats voor maximaal 21 teams. Zij zullen het tegen elkaar opnemen in drie poules en op een sportieve manier strijden om de eer! We spelen in elftallen tegen elkaar, elk team verzorgt een scheidsrechter, die zo sportief mogelijk de wedstrijd fluit.

Schrijf je hier in!
Poule indeling
We maken verschillende poules zodat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar niveau mee te spelen:

Poule 1: Competitive cluppies
De teams in deze poule gaan voor de beker. De ervaring spat er vanaf en een gezonde mix van jong en oud speelt het positiespel alsof het team al weken heeft getraind. De allerjongsten spelen hier niet mee, of het is een toekomstige international. Keepers kunnen worden opgesteld, mits de tegenstander deze ook heeft.

Poule 2: Fanatieke middenmoot
Je wordt in deze poule ingedeeld als je lekker fanatiek wilt spelen en tegelijkertijd de jeugd de ruimte geeft. Alle leeftijden en een brede diversiteit van niveaus zijn in de teams welkom. We spelen om het spel en de hoeveelheid knikkers is niet het belangrijkste. Een handige C- of een D-speler passeert hier een geroutineerde veteraan zonder dat hij zich zorgen hoeft te maken daarna bruut van de bal te worden gelopen. We spelen zonder keeper en de jongsten scoren het meest.

Poule 3: Jonge helden
In deze poule geven we de jongste jeugd de ruimte om te laten zien wat ze kunnen, maar dan nu op een groot veld. Natuurlijk worden ze ondersteund door hun ouders en grotere broers en zussen, anders rennen ze zich de benen uit hun lijf. We helpen ze tot ze in de cirkel komen en dan laten we ze natuurlijk ook scoren. Een vaste keeper hebben we hier dan ook niet.
Voor de jongsten
Voor de allerkleinsten (4 t/m 7 jaar) organiseren wij een sportieve activiteit van anderhalf uur, om ook hen de gelegenheid te geven een leuke middag te hebben.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 175 per team (maximaal 15 spelers). Hiervoor krijgt het team een dag lang hockeyplezier (start 09.30 uur tot circa 17.00 uur), een heerlijke lunch, versnaperingen en na afloop een bittergarnituur om het toernooi gezellig af te sluiten.

En wie weet gaat jullie team met de poule-beker of met één van de vele andere prijzen naar huis zoals voor de 'origineelste outfit!'
Naar het inschrijfformulier
Zin om mee te doen?
Schrijf je in via dit inschrijfformulier, we nemen daarna contact met je op voor de details.

Extra organisatoren gezocht!
Vind je het leuk om ons te helpen bij de organisatie van dit toernooi of op de dag zelf, laat het ons weten!

Wij zijn bereikbaar via [email protected], ook voor vragen.


Met sportieve groet,
Namens de toernooicommissie
Bart Smulders