headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Nog plekjes vrij voor Alli Talent kamp Jongste Jeugd op woensdag 4 mei - schrijf je in!

Nieuws afbeelding 18-4-2022
In de meivakantie, op woensdag 4 mei, is er weer een Alli Talent kamp. Ein-de-lijk mogen we dit keer, na de afgelopen Corona maatregelen, weer eens een dagkamp met lunch organiseren! Onze Alli Talent kampen zijn alleen voor onze eigen leden en worden door onze eigen trainers en clubleden begeleid. 
 
Tijdens deze dag gaan we op het veld aan de slag met verschillende hockey tips & tricks. Naast het trainen, doen we ook spelletjes. In de ochtend verzorgen we een snack- en drinkpauze voor de kinderen. We lunchen lekker gezamenlijk. In de middag gaan we ook naar het bos voor een bosspel. De oefeningen zijn per categorie aangepast waarmee het voor iedereen een leerzame dag is. 

Bij slecht weer hebben we een alternatief programma en gaat het kamp gewoon door. Neem in dat geval voor de zekerheid extra kleding mee. Geef in jouw aanmelding aan of je allergieën hebt waar wij rekening mee moeten houden.
 
Wanneer: woensdag 4 mei
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E. Jongens en meisjes.
Hoe laat: 10.00-16.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 40 euro (incl. lunch, snacks en drinken)
 
De inschrijvingen voor het kamp zijn nu geopend en sluiten op 1 mei, tenzij het al eerder vol zit (max. 70 kinderen). Let op: mocht een kamp vol zitten dan wordt het evenement op de website gesloten en kan je je niet meer inschrijven, maar kan je nog wel nog op de reservelijst worden geplaatst. Stuur daarvoor een mail naar: [email protected]. Ook al je vragen kunnen naar dit adres.
 
Hoe schrijf je je in? 
- Log in via www.mhc-alliance.nl met jouw inlognaam en wachtwoord.
- Bij Evenementen kies je het Alli Talent kamp
- Je hebt dan meteen betaald via iDeal.

Word ook lid van onze Alli Talent Facebookpagina voor de kampfoto’s en meer info over andere kampen: www.facebook.com/allitalent.
 
We hebben er weer veel zin! Kom jij ook?