headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Eerste Sevensteam van Alliance gestart in competitie

Nieuws afbeelding 15-3-2022
Afgelopen vrijdagavond is ons eerste sevensteam gestart in de sevenscompetitie. Na twee eclatante overwinningen gaven ze ook goed partij in de derde helft!

Wij wensen Jochem, Jet, Pieter, Emilie, Carlijn, Jan-Wouter, Diederik, Tim en Hiske veel succes en plezier in deze nieuwe competitie.

De sevenscompetitie is een nieuwe en gezellige competitie die eens in de twee weken op vrijdagavond gespeeld wordt. Alle teams van de competitie komen dan samen en ieder team speelt twee wedstrijden van 25 minuten. Alliance zit nu in een poule met Abcoude, Alkmaar, IJburg en Zandvoort. 

Er worden vier competities in een seizoen gespeeld. De huidige competitie is de derde in een reeks van vier. Mogelijk komt er een zomercompetitie en anders begint de nieuwe reeks weer in september.

Mocht je geïnteresseerd zijn om aan te haken in een van de nieuwe reeksen? Neem dan contact op met Carlijn van der Schoot – Zuure via [email protected].

Met sportieve groet,
Olivier van Nieuwenhuizen
Bestuurslid Senioren