headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

MHC Alliance Kerstbericht

Nieuws afbeelding 24-12-2021
Beste leden en ouders/verzorgers,

2021 is bijna ten einde. Hoe zeer iedereen ook gehoopt had op een mooie winter in de zaal, is de realiteit sinds zaterdag helaas anders. 

Desalniettemin kunnen wij terugkijken op een mooie eerste seizoenshelft. Het eerste deel van de veldcompetitie is gelukkig zonder extra maatregelen door alle teams afgesloten. Sommige teams hadden te kampen met te weinig spelers door Corona of blessures, maar het was goed om te zien hoe dit (bijna altijd) werd opgelost doordat er spelers bereid waren om in te invallen. Fijn, deze Alliance saamhorigheid!

Een van de grootste overwinningen dit jaar is dat wij, na vele jaren van voorbereiding, onze eigen Alliance Arena hebben kunnen plaatsen. Wat een feest om iedereen met blije gezichten de hal te zien binnentreden. Laten we hopen dat de beperkingen voor sport (vooral voor de jeugd) snel voorbij zijn.

Als algemene trend zien wij dat, mede doordat er lang veel minder ouders op de club mochten zijn, het lastig is om vrijwilligers te vinden voor diverse commissies. Echter, toen wij last minute een beroep op jullie deden om te helpen bij het opzetten van de blaashal konden wij gelukkig merken dat veel ouders zich toch zeer verbonden voelen met onze gezellige familieclub. Hartverwarmend!  Wij hopen dan ook dat wij ook voor andere vrijwilligersactiviteiten op jullie enthousiasme mogen rekenen! Een vereniging kan immers niet bestaan zonder de hulp van ons allen. 

Komend jaar bestaat MHC Alliance 95 jaar – een mooie mijlpaal die we in het komende seizoen zullen gaan vieren.

Dan rest ons nog jullie een hele mooie kerst en een mooie jaarwisseling te wensen. 

Een mooi, sportief en gezond 2022 gewenst!
Het Bestuur


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws