headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

In 2021 geen - door Alliance begeleide - trainingen meer

Nieuws afbeelding 21-12-2021
Helaas zijn er door de striktere coronaregels geen wedstrijden en trainingen in de blaashal meer mogelijk tot en met 14 jan. Het bestuur en het technische team hebben uiteraard weer gekeken wat de opties zijn met betrekking tot georganiseerd buiten hockeyen. 

Dit keer hebben we besloten om (net als het onderwijs) de vakantie 1 week te vervroegen. Dit onder meer omdat het te kort dag is om in deze periode een passend veld trainingsschema neer te zetten met voldoende trainerscapaciteit, en omdat er geen (inhaal) wedstrijden zijn waarop voorbereid moet worden. 
Dat betekent dat er deze week en de week na Kerst GEEN door Alliance begeleide trainingen zullen zijn. 

Vanaf 2 januari, de laatste week van de Kerstvakantie, denken wij de organisatie aan te kunnen passen om iedereen (van 17 jaar en jonger) weer goed te kunnen begeleiden.  

Voor alle teams die nog even lekker op het veld bezig willen zijn, dat kan!
Stuur dan zoals gebruikelijk een mailtje naar [email protected] wanneer je het veld wil gebruiken. Zo kunnen we zorgen dat er ook echt ruimte is, maar kunnen we ook monitoren of het complex niet op een zeker moment te druk wordt.

De selectieteams zullen door hun trainers en Technisch Managers benaderd worden voor hun trainingen.  

Fijne feestdagen en hopelijk een voorspoedig sportief 2022!
Ook namens de TM’s,

Jarrit Hueting | Technisch Directeur
Jochem Verberne | Bestuurder Tophockey
Daniëlle Riegen | Bestuurder Jeugd