headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Trainingsschema zaalhockey week 48 / 49 / 50

Nieuws afbeelding 30-11-2021
Het trainingsschema voor de zaal voor deze week en de komende 2 weken is gepubliceerd. Door inhuur van zaalruimte in de Beijneshal / de Spaarnehal en De Kooi hebben we zoveel mogelijk teams een training in de zaal kunnen geven. 

De teamtrainingen zijn ingevoerd in LISA en zichtbaar bij je zaalteam. Voor sommige trainingen in de Beijnes hal en Spaarnehal zijn we nog op zoek naar een trainer. Het kan zijn dat we een beroep moeten doen op ouders / coaches om de training te verzorgen. Helaas lukt het niet om alle teams een training te geven. 

We hebben in deze weken vanaf vrijdag 3 december dan ook inlooptrainingen ingedeeld: Iedere maandag / dinsdag / donderdag / vrijdag 14:30 – 15:30 uur zijn er inlooptrainingen voor de C en D jeugd op veld 1 en voor de A en B jeugd op veld 2 van de blaashal. Inschrijven hiervoor kan via de app bij evenementen. Dat is achter de login op de website. Je hebt daarvoor de lidnummer en wachtwoord nodig. 

Op woensdag 8 december is er van 07:00 – 08:00 uur een inlooptraining voor Dames Senioren. En op woensdag 15 december van 07:00 – 08:00 uur is er een inlooptraining voor Heren Senioren. Teams die van 07:00 - 08:00 uur zelf willen trainen kunnen dat aanvragen via [email protected]. Als er ruimte is zullen we jullie indelen. Ballen en pionnen zijn in de zaal aanwezig.

Zodra we meer weten over evt. nieuwe coronamaatregelen na 17 december dan zullen we zo snel mogelijk het schema aanpassen naar wat dan mogelijk is.

Met sportieve groet,
Jarrit Hueting,
Technisch Directeur MHC Alliance