headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Alli Talent kamp Sinterklaas editie op 4 december - leuk voor alle Dierentuin, F, 6E, 8E

Nieuws afbeelding 7-11-2021
Op zaterdag 4 december organiseren we weer een Sint editie van Alli Talent. Tijdens deze ochtend gaan we aan de slag op het veld van 10.00-11.30 en gaan daarna van 11.45 - 13.00 uur naar het bos. Tussendoor hebben we een snack en drinkpauze voor de kinderen. De oefeningen worden aangepast per categorie dus voor iedereen wordt het een leerzame ochtend. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma en gaat het kamp gewoon door, maar neem altijd voor de zekerheid droge/extra kleding mee. 

Wanneer: zaterdag 4 december
Wat: pieten/sinterklaas editie - kom in je pietenpak!
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E jongens en meisjes 
Hoe laat: 10.00-13.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

De inschrijvingen voor deze ochtend zijn vanaf aanstaande maandag 8 november geopend. Let op: mocht een kamp vol zitten dan wordt het evenement op de website gesloten en kan je je niet meer inschrijven, maar kan je wel nog op de reservelijst komen. In dat geval kan je een mail sturen naar: [email protected].

Hoe schrijf je je in? 
- Log in via www.mhc-alliance.nl met jouw inlognaam en wachtwoord. 
- Bij Evenementen kies je het Alli Talent kamp
- Je hebt dan gelijk betaald via iDeal.

Word ook snel lid van onze Facebook pagina voor de kampfoto’s en meer info over andere kampen op: www.facebook.com/Allitalent.

Tot dan!

Sportieve groet van
Xavie Richters (coördinator Alli Talent)