headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Alli Talent kamp ochtenden herfstvakantie - inschrijving geopend

Nieuws afbeelding 12-10-2021
Op zaterdag 16 oktober en vrijdag 22 oktober organiseren we weer twee Alli Talent ochtenden. Onze kampjes zijn alleen voor onze eigen leden en onder begeleiding van onze eigen trainers en clubleden. 

Tijdens deze ochtenden gaan we aan de slag op het veld met verschillende hockey tips & tricks. De tijden van deze ochtenden zijn beide ochtenden anders, dus kijk hieronder goed hoe laat je wordt verwacht. Op zaterdag gaan we ook naar het bos voor een bosspel en op vrijdag blijven we op de club en zullen we daar behalve trainen ook andere spelletjes spelen. 

Tussendoor hebben we een snack en drinkpauze voor de kinderen die wij verzorgen. De oefeningen worden aangepast per categorie dus voor iedereen wordt het een leerzame ochtend. Beide dagen zullen we een ander trainingsprogramma verzorgen dus je kunt je ook voor beide dagen opgeven. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma en gaat het kamp gewoon door, maar neem altijd voor de zekerheid droge/extra kleding mee. Geef aan in jouw aanmelding of je allergieën hebt waar wij rekening mee moeten houden.

Ochtendkamp 1
Wanneer: zaterdag 16 oktober
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E-jongens en meisjes.
Hoe laat: 10.00-13.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

Ochtendkamp 2
Wanneer: vrijdag 22 oktober
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E-jongens en meisjes.
Hoe laat: 09.00-12.00 (aanmelden vanaf 08.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

De inschrijvingen voor beide ochtendkampen zijn vanaf vrijdag 1 oktober geopend. De inschrijvingen sluiten twee dagen voorafgaand aan het kamp. Let op: mocht een kamp vol zitten dan wordt het evenement op de website gesloten en kun je je niet meer inschrijven, maar kan je wel nog op de reservelijst komen. In dat geval kun je een mail sturen naar ons nieuwe mailadres: [email protected]

Hoe schrijf je je in? 
- Log in via www.mhc-alliance.nl met jouw inlognaam en wachtwoord. 
- Bij Evenementen kies je het Alli Talent kamp
- Je hebt dan gelijk betaald via iDeal.

Wordt ook snel lid van onze Facebookpagina voor de kampfoto’s en meer info over andere kampen op: facebook.com/allitalent.

Tot dan!

Xavie Richters & Milou Schoone (coördinatoren Alli Talent)