headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Trainingsdagen en tijden 21/22 zijn bekend

Nieuws afbeelding 16-7-2021
Beste leden,

De trainingsdagen en tijden voor de start van seizoen 2021/2022 zijn beschikbaar.

Zoals elk jaar is het weer een flinke puzzel om onze vele teams in te plannen in het trainingsschema. Hierbij houden we natuurlijk rekening met ontzettend veel factoren (zoals: seizoensindeling KNHB, beschikbare (water)velden, schooltijden, aantal trainers etc.). Vanaf vandaag staat het trainingsschema 2021-2022 online en is zichtbaar in de Alliance app.

In principe wijzigen de trainingsdagen en -tijden niet meer. We proberen het uiteraard te voorkomen dat dit alsnog gebeurd maar het kan  gebeuren omdat we nog openstaande vacatures voor sommige teams hebben en we zijn afhankelijk van school- en studieroosters van de trainers die zich aanmelden. 

Het hoofdschema gaat in vanaf maandag 23 augustus en geldt voor alle categorieƫn Jongste Jeugd, Jeugd en Senioren). Selectie- en opleidingsteams ontvangen van hun coach/trainer het voorbereidingsschema en kunnen eerder dan 23 augustus starten met trainen (per team bepaald).

Een hele fijne zomer gewenst!

Met sportieve groet,

Milou Schoone 
Organisatorisch Manager

ps. Zit je onder een palmboom op boven op een berg in een andere tijdzone? De Alliance app toont de trainingstijden in lokale tijd......