Bar & Clubhuis

Enthousiaste barmedewerkers gezocht!

Nieuws afbeelding 14-7-2021
PAK JE KANS! En kom solliciteren voor de leukste (bij)baan.
We zoeken enthousiaste SENIOR en JUNIOR Barmedewerkers met ingang van het nieuwe seizoen.

- Senior Barmedewerker: ca. 5 tot 10 uur per week 1 à 2 bardiensten, doordeweeks op vaste tijden in de middag/ avond. Minimumleeftijd 21 jaar.

- Junior Barmedewerker: ca. 4 tot 7 uur per week. Op vrijdag middag/ avond, in weekenden en op events. Minimumleeftijd 16 jaar.

Wil je werken in een gezellige sfeer, met veel verantwoordelijkheid in een omgeving waar alles draait om sport en verdien je graag wat meer dan je vrienden die bij de supermarkt werken? Reageer dan direct.

Of bel Nick Brugman (voorzitter Barcommissie) 06-12971589
Of kom langs op de club en vraag naar Robert Hannema (Horeca Manager)
Je mag ook reageren als je geen lid bent.