headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Extra Algemene Ledenvergadering 30-06-2021. Thema: Blaashal

Nieuws afbeelding 25-6-2021
Beste leden,
U bent via e-mail uitgenodigd voor een extra Algemene Ledenvergadering van MHC Alliance op woensdag 30 juni. De belangrijkste onderwerpen van deze vergadering zijn de blaashal en de zaalhockey contributie 2021-2022.

De huidige Corona maatregelen staan toe dat we eindelijk weer een fysieke ALV kunnen organiseren. Wel dient u zich daarvoor uiterlijk 28 juni aan te melden (reservering). Dit kan via de website en via de Alliance app (inloggen met persoonlijke inlog). Let op: er is een beperkt aantal zitplaatsen in het clubhuis, dus wilt u erbij zijn, meldt u zich dan tijdig aan. Tevens zal er de mogelijkheid zijn om online deel te nemen aan de ALV. Ook hiervoor dient u zich uiterlijk 28 juni te registreren. 

De bij de ALV horende stukken zijn 'achter de login' beschikbaar.
Het verzoek is om eventuele vragen zoveel mogelijk voor de vergadering in te dienen via [email protected]. We willen vragen die t/m zondag 27 juni zijn ingediend, vooraf de vergadering beantwoorden en als separaat stuk achter de inlog plaatsen (uiterlijk dinsdagavond) , zodat vragen en antwoorden voor iedereen beschikbaar zijn. Hiermee hopen we een soepeler verloop van de vergadering te bewerkstelligen.

Met sportieve groet,
Bestuur MHC Alliance