headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Bovelander Hockeykamp op MHC Alliance van 12 t/m 14 juli

Nieuws afbeelding 22-6-2021

Het Bovelander Hockeykamp komt deze zomer naar MHC Alliance van 12 t/m 14 juli! En we kunnen alvast iets vets verklappen…

Tijdens het Bovelander Hockeykamp zal niemand minder dan Valentin Verga een demonstratie en een training komen geven!

Valentin is 31 jaar en speelt bij Amsterdam Heren 1 en speelde in Oranje! Hij heeft bijna 200 interlands achter zijn naam en heeft wel 13 medailles gewonnen met Oranje! Met Amsterdam is Valentin twee keer landskampioen geweest. Een speler dus die al heel veel gewonnen heeft in zijn leven! Maar wat Valentin het beste kan is TRUCJES! Hij is een echte bal goochelaar en kan dollen als geen ander!

Daarnaast staat er een geweldige groep trainers klaar om er drie onvergetelijke dagen van te maken!

Heb je je nog niet opgegeven voor het kamp? Wacht dan niet te lang en doe dit dat dan uiterlijk voor 1 juli via de volgende link:

https://www.bovelander.nl/locaties/mhc-alliance/

-----------------------------------

Update 22/6
Het hockeykamp op Alliance betreft een Junior Hockeykamp voor 10 t/m 12 en een Minihockeykamp voor 6 t/m 9 jaar. Deze worden ook weer van 16 t/m 18 aug op Alliance georganiseerd.
Zie voor meer info de website https://www.bovelander.nl/

Voor 10 t/m 16 jaar zijn er de Classic hockeykampen op andere locaties.


Je kan aan het hockeykamp op Alliance als keeper meedoen met eigen uitrusting.
Met als kanttekening dat het voor een keeper erg intensief is omdat het geen specifieke keepersoefeningen zijn. Deze dagkampen op Alliance zijn voor 10 t/m 12 jarigen. Hou er dus rekening mee dat je ook gaat hockeyen.

Bovelander organiseert ook een keeperskamp voor 10 t/m 16 jarigen met ervaren keeperstrainers. Dat is een slaapkamp en wordt in Zandvoort georganiseerd!