headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Gaan en komen van de Facilitair Manager van Alliance

Nieuws afbeelding 31-5-2021
De Facilitair Manager zorgt ervoor dat het complex van Alliance, zijnde het clubhuis en de omliggende velden, in goede staat wordt gehouden.

Uittredend
Na ruim 11 jaar als facilitair manager van Alliance actief te zijn geweest, heeft Bernard Manshande eerder dit jaar aangegeven het stokje te willen doorgeven. Bernard heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat het clubhuis en het complex goed werden onderhouden en opgeruimd en schoon waren. 
Ook na een ijzige nacht was Bernard op zaterdag- of zondagochtend voor dag en dauw op Alliance om de velden te keuren. Hierdoor kon bij bevroren of besneeuwde velden worden voorkomen dat leden voor niets naar de club zouden vertrekken. Bernard is in 2006 met De Veer van Winnubst geëerd en heeft in 2014 de eretitel van Lid van Verdienste gekregen. 
We zijn Bernard zeer dankbaar voor zijn ondersteuning van de club en hopen hem nog vaak als toeschouwer op Alliance te zien.

Opvolger
We zijn zeer blij dat de zoektocht naar een opvolger van Bernard heeft geresulteerd in de benoeming van Jan-Marten Ellis tot nieuwe facilitair manager van Alliance. Jan-Marten heeft een hockeyverleden en heeft 3 kinderen hockeyen op Alliance. We wensen Jan-Marten veel succes in zijn nieuwe functie.

Namens het bestuur,
Daan Beekhuis
Voorzitter Alliance


Belangrijkste taken van de FM zijn:
Velden
- Verantwoordelijk & aanspreekpunt voor de velden, sproei-installaties & verlichting (beheer/behoud wordt gedaan door Sportplaza – de beheerder van het sportpark)
- Keuring van de velden in geval van sneeuw, vorst of extreem veel regen
- Afvalbeheer rondom de velden

Gebouw
- Beheer gebouw inclusief het kinderdagverblijf
- Sleutelbeheer van het clubhuis
- Plannen/Contact met professionele schoonmaker van Alliance tav reguliere en incidentele schoonmaak
- Contactpersoon voor de beveiligingsdienst
- Beheer van de service contracten (zoals onder meer CV, legionella, blusmiddelen, IT, beveiliging) 
- Beheer van alle voorzieningen zoals gas, water, elektra, cv en douches (legionella)


Reacties


Ben Dicker

3-6-2021 @ 20:55:49 |Bernard het is/was ongelofelijk hoe jij

Ben Dicker

3-6-2021 @ 20:57:43 |Inhoud aan deze zeer belangrijke functie hebt gegeven

Erik Jan Verhulst

16-6-2021 @ 10:25:02 |Zo is het. Heel veel dank Bernard!

Reageer op het nieuws