headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Victoria Verhagen ontvangt B.G. Koning Wisselschild

Nieuws afbeelding 30-5-2021
In vervolg op de ALV is het B.G. Koning Wisselschild uitgereikt. Het schild is een bijzondere waardering voor een jeugdlid die veel voor de club betekent. Daan Beekhuis heeft namens het bestuur en haar leden deze blijk van waardering uitreikt aan Victoria Verhagen. 

Victoria geeft al een aantal jaar training aan de breedte en jongste jeugd. Dit jaar is ze tevens hoofdtrainer geworden bij de jongste jeugd. Er is nog nooit eerder iemand op de leeftijd van onder 18 hoofdtrainer geworden! Ook valt ze regelmatig in (al is het last minute) en geeft training tijdens clinics. Tevens co├Ârdineert ze dit jaar weer Bitjes & Nopjes, dat heeft ze in het verleden al meerdere jaren gedaan. Victoria is superlief naar de kinderen, heeft mega veel geduld en empathie voor ze en staat echt op het veld om de kinderen wat te leren. 

Victoria van harte gefeliciteerd, je hebt dit dik verdiend. Je naam wordt toegevoegd aan de eregalerij van MHC Alliance.
Reacties


Richard Janssen

4-6-2021 @ 08:59:21 |Gefeliciteerd Victoria! Indrukwekkend.

Reageer op het nieuws