headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Alliance neemt afscheid van technisch manager André Westdorp

Nieuws afbeelding 18-5-2021

André Westdorp zal aan het einde van het seizoen 2020-2021 Alliance verlaten. André werd in 2015 aangesteld als assistent-trainer Heren 1 en de laatste jaren was hij verantwoordelijk voor de Jongste Jeugd. 

In het huidige seizoen heeft hij op verzoek van Alliance ook de extra taken van TM Top op zich genomen, waar de club hem erg dankbaar voor is. 

Bestuurslid Tophockey Jochem Verberne: "André is heel belangrijk geweest voor Alliance. Hij en Jaap Waterham zijn de drijvende krachten geweest van het opzetten van ons beleid ten aanzien van Jongste Jeugd en de uitvoering daarvan. Zijn drive voor kwaliteit is in alles zichtbaar. Alliance heeft steeds meer goed opgeleide trainers en technisch managers en samen met onze Technisch Directeur Jarrit willen we dat die nog meer als team gaan functioneren, elkaar helpen en van elkaar leren.".

Binnenkort worden de opvolgers van André voor zowel de TM Top als TM Jongste Jeugd functies aangekondigd.

André, bedankt voor al je inzet voor Alliance!

Reacties


Liselotte Luijk

25-5-2021 @ 15:18:36 |Hoi

Reageer op het nieuws