headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Jongens C zoekt keepers voor volgend seizoen

Nieuws afbeelding 15-4-2021

Voor seizoen 21/22 zijn we op zoek naar keepers voor de Jongens C. Dus heb je al eens met de gedachte gespeeld, dat die plek in de goal wellicht jouw plek moet zijn, of ken je iemand die dat wilt, laat het ons weten.

Speel je volgend jaar in de C, als eerste of tweede -jaars. Heb je goede reflexen, ben je niet bang voor een harde bal, vind je het fijn te weten dat je elke wedstrijd in de basis begint en hou je wel van een beetje overzicht vanuit de achterhoede? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Of denk je, ja dat is wel wat voor mij, maar niet elke zaterdag. Maar op regelmatige basis kan het team op mij rekenen en wil ik wel tussen die twee palen staan?  Meld je dan ook aan, alleen of met een potentiĆ«le parttime teamgenoot goalie, die het keepen op regelmatige basis ook wel ziet zitten.

Wanneer je je aanmeldt, kan je deze tweede seizoenshelft nog meetrainen met de vaste keepers, om je reflexen alvast op scherp te zetten en je voor te bereiden op het komende seizoen. 

Elk team verdient een getrainde keeper, ben jij die vaste of serieuze parttime keeper in spe, meld je dan nu aan!

Reageer door een mailtje te sturen naar [email protected].

Met sportieve groet,
Keepers Cie MHC Alliance