headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Alli Talent kamp ochtenden meivakantie

Nieuws afbeelding 11-4-2021
Op zaterdag 1 mei en zondag 2 mei organiseren we weer een Alli Talent kamp. In verband met Covid-19 hebben we besloten vooralsnog geen dagkampen te organiseren omdat het clubhuis nog gesloten is en er geen lunch verzorgd kan worden.

Tijdens deze ochtend gaan we aan de slag op het veld. We trainen van 10.00-11.30. Hierna gaan we beide dagen naar het bos en spelen we een spel! Tussendoor hebben we een snack en drinkpauze voor de kinderen die wij verzorgen. De oefeningen worden aangepast per categorie dus voor iedereen wordt het een leerzame ochtend. Beide dagen zullen we uiteraard andere programma’s verzorgen. Bij slecht weer hebben we een alternatief programma en gaat het kamp gewoon door, maar neem altijd voor de zekerheid droge/extra kleding mee. 

Ochtendkamp 1.
Wanneer: zaterdag 1 mei
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E-jongens en meisjes.
Hoe laat: 10.00-13.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

Ochtendkamp 2.
Wanneer: zondag 2 mei
Wie: Dierentuin, F, 6E, 8E-jongens en meisjes.
Hoe laat: 10.00-13.00 (aanmelden vanaf 09.30 uur)
Hoeveel: 20 euro (excl. lunch maar incl. snack en drinken)

De inschrijvingen voor beide ochtendkampen zijn vanaf aanstaande maandag 12 april geopend. Let op: mocht een kamp vol zitten dan wordt het evenement op de website gesloten en kan je je niet meer inschrijven, maar kan je wel nog op de reservelijst komen. In dat geval kan je een mail sturen naar: [email protected].

Hoe schrijf je je in? 
- Log in via www.mhc-alliance.nl met jouw inlognaam en wachtwoord. 
- Bij Evenementen kies je het Alli Talent kamp
- Je hebt dan gelijk betaald via iDeal.

Word ook snel lid van onze Facebookpagina voor de kampfoto’s en meer info over andere kampen op: facebook.com/allitalent.

Tot dan!

Milou Schoone (coördinator Alli Talent)


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws