headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Commissies

Even voorstellen: Mirjam Tonkens van de Vrijwilligers Commissie

Nieuws afbeelding 18-2-2021
We willen graag dat de leden, ouders en andere betrokkenen bij onze vereniging bekend zijn met de commissies die MHC Alliance heeft, wie daar hun bijdrage aan leveren en waarom dat belangrijk is. Wat kan je verwachten? We gaan korte introducties publiceren van commissieleden die een uitleg geven van hun werk voor de vereniging, waarom ze dat graag doen en wat dit voor hen betekent. We beginnen met een bericht van de initiatiefnemer.

Vrijwilliger sinds: 2014
Naam functie: Voorzitter Vrijwilligers Commissie
Aantal uren (gemiddeld) per week: 3

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Mirjam Tonkens en sinds de zomer van 2020 ben ik voorzitter van de Vrijwilligers Commissie bij Alliance. De afgelopen jaren ben ik met name actief geweest als coach voor de teams waarin mijn kinderen spelen (vanaf de Dierentuin en nu C en D-jeugd). 

Het doel van deze commissie is dat er een centrale database komt met daarin alle namen van mensen die zich willen inzetten voor de club zodat alle andere commissies bij deze commissie kunnen aankloppen als zij vrijwilligers zoeken. 

Hoe ben je in de rol van de Vrijwilligerscommissie terecht gekomen?
Naast het coachen ben ik regelmatig op de club te vinden; kijken naar de wedstrijden van de kinderen, D1&H1 op de zondagen en zeker voor de gezelligheid! Daardoor kom je vrij makkelijk in contact met andere vrijwilligers en zo werd ik gevraagd of ik me voor een commissie wilde inzetten. Omdat ik van nature nogal nieuwsgierig ben en me graag tegen dingen aan bemoei, leek me dit een perfecte gelegenheid om actief bij Alliance betrokken te zijn en om tegelijkertijd mijn handen uit de mouwen te steken! 

Hoe bevalt het? 
Ook al ben ik nog maar net begonnen,  de eerste ervaringen zijn super! Ik ervaar veel steun en enthousiasme vanuit het Bestuur en is er interesse vanuit andere commissies. Ik ben nu nog alleen maar het is de bedoeling om met een aantal mensen inhoud te geven aan deze commissie. Ik zoek zelf dus ook nog een paar vrijwilligers.  Dus, als je tijd en zin hebt om mij te helpen, meld je aan! 

Hoe ervaar jij Alliance?
Ik ervaar Alliance als een super gezellige familie vereniging waar altijd wel iets te doen is en je je snel thuis kan voelen. Als jij je inzet voor de club, krijg je er ook veel voor terug. Hoe mooi is dat?!

Als je contact wilt opnemen met Mirjam kan dat via [email protected]


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws