headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Vrijwilligers voor de Wedstrijdtafel gezocht

Nieuws afbeelding 20-9-2020

Als ‘Tafelaar’ ben je op zaterdag gastvrouw/man van Alliance. Enthousiaste vrijwilligers zorgen dat de wedstrijdtafel goed functioneert. We zijn op zoek naar aanvulling van de poule. Als je geen hockeyervaring hebt is dit een leuke manier om je in te zetten voor de club! 

De werkzaamheden zijn vrij eenvoudig. Teams melden zich bij de wedstrijdtafel en worden verwezen naar het juiste veld, scheidsrechters krijgen een hesje en eventueel een fluit. Verder zijn we eerste aanspreekpunt voor bezoekende teams, plakken we af en toe een pleister, houden we in de gaten dat wedstrijden op tijd starten, starten we de sproeiprocedure en nemen we de telefoon aan. En het is vooral ook heel gezellig. 

Een shift duurt ongeveer 2,5 uur en als we met genoeg mensen zijn, hebben we 2 keer per seizoen je hulp nodig.  De tijden zijn van 08.00-10.30, 10.30-13.00, 13.00 tot 15.30 en van 15.30 tot 18.00.
Het is goed te combineren met de thuiswedstrijden van de kinderen.

Lijkt het je ook leuk een steentje bij te dragen? Mail dan naar [email protected] om je aan te melden! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Namens de wedstrijdtafelcommissie,
Cisca Jobse
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws