headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Blaashal Alliance

Nieuws afbeelding 18-6-2020
Belangrijke stap in realisatie blaashal Alliance
 
Zoals iedereen hopelijk weet, proberen we als Alliance al een tijdje een ‘eigen’ blaashal te realiseren. Momenteel kunnen we niet aan de trainingsbehoefte voldoen, moeten we bijvoorbeeld naar Spaarndam voor een training en spelen we overal in Noord-Holland onze wedstrijden. Met een 2-velden blaashal kan iedereen in Heemstede trainen en zal een veel groter deel van de wedstrijden op fietsafstand gespeeld worden.  

De afgelopen tijd is er veelvuldig overleg geweest tussen de gemeente Heemstede, Sportplaza (de beheerder van het sportpark) en Alliance. Op verzoek van de gemeente heeft Sportplaza een onderzoek gedaan (‘het waarom, wat en hoe te onderzoeken t.a.v. de uitbreiding van de zaalcapaciteit in Heemstede voor hockey dmv een blaashal’). Daarnaast heeft Alliance verder met Sportplaza gesproken over de onderlinge verantwoordelijkheden tijdens het gebruik van de hal. Daar beide trajecten tot een positief resultaat hebben geleid, heeft de gemeente de financiering van de blaashal voorgelegd aan de Commissie Samenleving (een commissie van de gemeenteraad).   

Afgelopen week heeft de Commissie Samenleving unaniem ingestemd met het plan voor de blaashal voor Alliance. De gemeente is bereid de blaashal te financieren, waarbij de lasten (rente en aflossing) door Alliance betaald moeten worden. Dit is een belangrijke stap in de realisatie. We kunnen ons nu richten op de aanbesteding en de vergunningen. We proberen de hal al voor komend seizoen te realiseren, maar dan moeten we zonder te veel problemen door de aanbesteding en de vergunningverlening heen gaan. Het Bestuur is van plan begin van het nieuwe seizoen een aparte ALV te wijden aan de blaashal.  

Vanuit Alliance zal de kar getrokken worden door Maurits van der Heijden – die alles van blaashallen weet, Hein Peeperkorn – die alles van vergunningen weet, en Annejet Brenninkmeijer – die alles van projectmanagement weet. Vanuit het Bestuur zullen David van Duffelen – de penningmeester en Daan Beekhuis - de voorzitter bij de blaashal betrokken blijven.   We houden u op de hoogte.

Namens het bestuur,  
Daan Beekhuis
voorzitter

Reacties


Stan Steeghs

19-6-2020 @ 07:41:02 |Wow goed nieuws!

Xanne Merkus

19-6-2020 @ 14:18:56 |Wat zou dat super zijn! Mooi nieuws

Kiki van der Veen

19-6-2020 @ 14:29:16 |Super zeg! Goed werk bestuur en team!

Bart Sjoerdsma

19-6-2020 @ 14:54:13 |Nou dat zou prachtig zijn. Geweldig als

Axel Vos

20-6-2020 @ 14:13:30 |Heeeel fijn!

Ben Dicker

21-6-2020 @ 13:20:04 |Wat een mooi nieuws. Heemetsucces

Lucy Lee - Anne Aarts

23-6-2020 @ 12:42:33 |Supergoed nieuws!

Benjamin Waterham

25-6-2020 @ 12:28:15 |👍

Reageer op het nieuws