headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Meisjes ZaalMC01 naar DistrictKampioenschappen

Nieuws afbeelding 21-1-2020
Afgelopen zaterdag is het team ZaalMC01 gelukt om het DK te halen!
Ze begonnen moeizaam aan de zaalcompetitie half december en belanden al snel onderaan. Zoeken naar de posities en de juiste press bleek lastig. In het nieuwe jaar kwam de ommekeer; de press werd steeds beter en de tegenstanders begonnen Alliance te onderschatten. Uren wachten in de zaal bleek niet voor niets en was eigenlijk ook beste gezellig. De huiswerkmaaksters werden gelukkig beloond met een enorme snoeppot van Martijn.

In het laatste weekend werd in de laatste wedstrijd het ticket voor het DK bemachtigd. Zwaar bevochten overwinning op Bloemendaal bleek voldoende.

Heel veel dank aan Koen en Pien die elke keer de meiden wisten te motiveren, de paar fluitende ouders waar we zo blij mee zijn en het Management.

Zondag 26 januari 12h wordt er afgetrapt in Sporthallen Zuid (Adam) Hal 3 tegen het torenhoge favoriete Pinoke. Komen jullie allemaal kijken? Succes meiden!!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws