headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Introductie nieuw bestuurslid Tophockey: Stijn Hazen

Nieuws afbeelding 22-11-2019 Hockey neemt in ons gezin een prominente plaats in. Onze kinderen hebben vanaf de jongste jeugd bij MHC de Kikkers in onze woonplaats Nieuw-Vennep gespeeld. Vier jaar geleden is zoon Tijn bij Alliance komen spelen. Hij doet dat nu met veel plezier in Jongens B1. Dochter Phileine heeft drie jaar geleden ook de overstap naar Alliance gemaakt en speelt vol overgave als keepster in Meisjes B1 en bij het Nederlands B opleidingsteam. Mijn vrouw Hiske maakt deel uit van de keeperscommissie.  Zelf speel ik met Veteranen A op de zondag. 

Zoals het bestuur afgelopen woensdag tijdens de ALV met ons gedeeld heeft, heeft zij de afgelopen periode een inspirerende purpose en een uitdagende ambitie voor Alliance geformuleerd. Deze ambitie heeft mij enthousiast gemaakt om mij beschikbaar te stellen als bestuurslid Tophockey. Ik bedank de leden voor het gestelde vertrouwen en kijk ernaar uit om samen met alle professionals en vrijwilligers van onze technische staf onze hockey organisatie verder te professionaliseren, teneinde ons spel naar het niveau te brengen dat past bij deze mooie ambitie! 

Sportieve groet, Stijn Hazen

Reacties


Hans Roseboom

23-11-2019 @ 23:13:11 |Fijn Stijn!

Herre Kleuver

24-11-2019 @ 10:32:17 |Goed dat je die rol gaat vervullen Stijn!

Jeroen Hellemans

24-11-2019 @ 22:41:07 |Top Stijn!! Veel plezier en succes!

Reageer op het nieuws