headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Nu inschrijven Alliance Oliebollen zaaltoernooi!

Nieuws afbeelding 5-11-2019

De teams die deze winter (helaas) geen zaaltraining hebben, kunnen zich inschrijven voor het Alliance Oliebollen zaaltoernooi op 2, 3 en 4 januari 2020. Op de drie velden van het Kennemer sportcenter in Haarlem kunnen de jongens en meisjes van de B, C en D categorie meedoen aan het toernooi ter voorbereiding van de zaalcompetitie.

Afgelopen jaar op 2, 3 en 4 januari speelden bijna 600 jongens en meisjes uit de B-, C- en D-categorie op het tweede Oliebollen zaalhockeytoernooi. Een idee van enkele ouders van MHC Alliance dat wordt voortgezet als traditie voor de club. Het zaalseizoen is al zo kort en met dit toernooi willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Zaalhockey is tenslotte de leukste specialisatie. Je kunt lekker oefenen met andere leuke teams en het wordt ook nog een gezellige dag! Doe je met ons mee?


Zaalhockey en fun in de kerstvakantie!

Iedereen wordt ontvangen met een croissantje en er wordt gezorgd voor lunch, fruit en andere versnaperingen. Er is lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kunt met je team op de foto met reuze oliebollen en er zijn extra activiteiten en leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (honderden!) oliebollen niet!

Het is een recreatief toernooi, alle teams vanaf de B3, C3 en D3 kunnen zich inschrijven op:
  • Donderdag 2 januari - Meisjes en jongens D
  • Vrijdag 3 januari - Meisjes en jongens B
  • Zaterdag 4 januari - Meisjes en jongens C
Het toernooi is van 09.00-16.30 uur. We streven naar 100 minuten hockey per team. Elk team mag maximaal 12 spelers meenemen en inzetten. Zaalschoenen, bitje en zaalsticks zijn verplicht. Ieder team zorgt ook voor een geschikte scheidsrechter voor hun klasse en voor een vrijwilliger die een deel van de dag assisteert bij de organisatie.

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 185,- voor 10 speelsters + 2 begeleiding inclusief lunch. Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 10,- pp.

Ieder Alliance team levert ook een ouder die 2 uur helpt bij de wedstrijdtafel.


Schrijf je in!

En wees er snel bij. De Alliance teams die zich voor 20 november inschrijven zijn verzekerd van deelname. Daarna worden andere clubs die zich ook hebben aangemeld bevestigd. Kijk op www.oliebollenzaaltoernooi.nl voor een impressie en meer informatie. Meteen inschrijven? Hier vind je het inschrijfformulier.

Afhankelijk van de aanmeldingen kunnen teams op een andere dag worden ingedeeld.

Voor verdere vragen kun je ons bereiken via Bart Smulders: [email protected] of 0618 217 001.


Wij hopen je te zien op 2, 3 of 4 januari!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws