headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Mobiel

Alliance app kan storing geven in iOS13

Nieuws afbeelding 19-9-2019 Vandaag, 19 september 2019, komt de nieuwe versie van het Apple besturingssysteem iOS uit, iOS13. Vorige week hebben we een versie van de app (versie 4.7) in de Appstore gezet die voldoet aan de eisen van het vernieuwde besturingssysteem. 

We zijn erachter gekomen dat er klein foutje in deze versie van de app zit. Dit foutje kan er echter wel voor zorgen dat de app crasht. Dit gebeurt onder bepaalde voorwaarden:
  • De Alliance app is geïnstalleerd
  • iOS13 is geïnstalleerd
  • De kalendersynchronisatie met de agenda in de telefoon staat aan.
Dit kan ervoor zorgen dat de app crasht. Indien dit bij jou het geval is, dien je de toegang tot de agenda uit te zetten in de instellingen van je telefoon, via Instellingen - Privacy - Agenda’s - toggle uitzetten voor de MHC Alliance app. Hierna dien je de app volledig opnieuw op te starten.

Een nieuwe versie van de app (versie 4.7.2) is inmiddels gebouwd en wordt een dezer dagen in de Appstore gezet, waar dit foutje uiteraard uitgehaald is. Het kan wel enige dagen duren voordat deze nieuwe versie op jouw telefoon is geïnstalleerd. Zodra deze nieuwe versie is geïnstalleerd kan de kalendersynchronisatie weer aangezet worden en crasht de app niet meer.

Deze fout zit alleen in de iPhone versies van de app, leden die de MHC Alliance app op een telefoon met het Android besturingssysteem gebruiken, hebben hier geen last van.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws