headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Bitjes & Nopjes....... Wie is er niet mee opgegroeid!

Nieuws afbeelding 21-8-2019

Ga je naar groep 1, 2 of 3? En wil je lekker sporten op zondagochtend? Schrijf je dan nu in voor Bitjes & Nopjes!

Bitjes & Nopjes is een leuk en stimulerend sport- en spelprogramma voor kinderen van Groep 1/2/3. Lekker buiten sporten, onder begeleiding van een professionele sportinstructeur en een begeleidende ouder, maken de kinderen op jonge leeftijd kennis met voetbal en hockey. Ervaring is niet vereist. Ze leren daarbij op een verantwoorde manier de beginselen van sport en bewegen.

Gedurende een uur per week wordt aan essentiƫle bewegingsvaardigheden gewerkt. De kinderen leren de verschillende bewegingen en technieken van voetbal en hockey door speelse oefenvormen die speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn samengesteld.

De kinderen krijgen een mooi Bitjes & Nopjes sport shirt, na elke training limonade en aan het einde een echt certificaat!

We hebben nog plaats voor nieuwe kinderen op zondag van 11-12 uur. Meer informatie en inschrijven via [email protected]Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws